Du kan løbende følge med i processen fra idé til udgivelse på bloggen her. Jeg holder også gerne foredrag om bøgerne, om skriverierne og om andre spændende ting! Se mere her.

God læselyst!

Biografien “Vagabonden Kim … fri som fuglen, fanget i mønsteret” er forlagets anden udgivelse og forfatterens tredje.

Bogen er historien om vagabonden Kim. Fortalt af Kim til Hanne. Kim har gået på landevejene og tjent til dagen ved at slibe knive og sælge avisen Hus Forbi. Kim har levet livet på kanten, været tæt på døden flere gange, holdt foredrag om hjemløse, drukket som et hul i jorden, bagt hundredevis af fantastiske boller og været inspirationskilde til mikrolån samt en helt masse mere. Kim er Kim. En følsom, charmerende, venlig og kærlig mand, som har beriget mange mennesker med sit selskab og sit gode humør. Historien går tilbage til hans barndom, gennem hans liv og videre til den dag, hvor bogen her blev færdig i tæt samarbejde med Kims egen forfatter.

Prisen er kr. 299. Køb bogen hos din boghandler, hos Saxo.com eller spørg på dit lokale bibliotek.

Forhandlersalg via DBK.

Hvis du skal have fem eller flere, så kontakt mig direkte for mængderabat og fragt. Jeg sender fakturaen med bøgerne.

2017

Bogen “Tag imod!” … hjælp til især kreative iværksættere … er forlagets første udgivelse og forfatterens anden. Bogen udkom i april 2017.

Tag imod! er skrevet til dig, som har indset, at du og din virksomhed opnår hurtigere succes, hvis du får hjælp, støtte og vejledning. Deleøkonomi er hot – her deler vi viden og erfaringer helt uden omkostninger. Bogen inspirerer og fortæller dig, hvor og hvordan du finder hjælp hos mentor, coach, advisory board og i dit netværk. Og du får gode råd fra andre kreative og passionerede iværksættere, som deler deres historier med dig. Bogen kan læses af eksisterende samt nye kreative iværksættere. Hvis du er mentor, må du også gerne læse med!

Prisen er kr. 249. Køb bogen hos din boghandler, hos Saxo eller spørg på dit lokale bibliotek.

Forhandlersalg via DBK.

Hvis du skal fem eller flere, så kontakt mig direkte for mængderabat og fragt. Jeg sender fakturaen med bøgerne.

2014

Mails til min business mentor udkom i 2014 hos Forlaget Kahrius.

Den har jeg skrevet i samarbejde med min daværende mentor Henri Rix.

Bogen er en uhøjtidelig historie om at starte, drive og udvikle min egen virksomhed. Bogens omdrejningspunkt er arbejdscafeen Refugiet, hvor du følger min historie om at realisere en drøm, mine udfordringer og muligheder undervejs. Det hele er bygget op via mails til og fra min mentor, Henri. Derudover stiller vi skarpt på gode råd og stiller møgirriterende spørgsmål.

Vi har et lille restlager, så du kan stadig købe den ved at kontakte mig direkte her.

Du kan også låne den på mange af landets biblioteker.