Udover bogen “Vagabonden Kim” som du kan læse om på forsiden, og som er forlagets seneste udgivelser, er følgende bøger udgivet og skrevet af Hanne Fevre.

Følg med i processen fra idé til udgivelse, samt de næste udgivelser på bloggen her.

2017

Bogen “Tag imod!” … hjælp til især kreative iværksættere … er forlagets første udgivelse og forfatterens anden. Bogen udkom i april 2017.

Tag imod! er skrevet til dig, som har indset, at du og din virksomhed opnår hurtigere succes, hvis du får hjælp, støtte og vejledning. Deleøkonomi er hot – her deler vi viden og erfaringer helt uden omkostninger. Bogen inspirerer og fortæller dig, hvor og hvordan du finder hjælp hos mentor, coach, advisory board og i dit netværk. Og du får gode råd fra andre kreative og passionerede iværksættere, som deler deres historier med dig. Bogen kan læses af eksisterende samt nye kreative iværksættere. Hvis du er mentor, må du også gerne læse med!

Prisen er kr. 249. Køb bogen hos din boghandler, hos Saxo eller spørg på dit lokale bibliotek. Forhandlersalg via DBK.

Hvis du skal fem eller flere, så kontakt mig direkte for mængderabat og fragt. Jeg sender fakturaen med bøgerne.

Jeg holder også gerne foredrag om bogen, om skriverierne og om andre spændende ting! Se mere her.

God læselyst!

2014

Mails til min business mentor udkom i 2014 hos Forlaget Kahrius.

Den har jeg skrevet i samarbejde med min daværende mentor Henri Rix.

Bogen er en uhøjtidelig historie om at starte, drive og udvikle min egen virksomhed. Bogens omdrejningspunkt er arbejdscafeen Refugiet, hvor du følger min historie om at realisere en drøm, mine udfordringer og muligheder undervejs. Det hele er bygget op via mails til og fra min mentor, Henri. Derudover stiller vi skarpt på gode råd og stiller møgirriterende spørgsmål.

Vi har et restlager, så du kan stadig købe den ved at kontakte mig direkte her.

Du kan også låne den på mange af landets biblioteker.